+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

Evenementenbeveiliging –  Security Company

Evenementenbeveiliging –  Security Company
Als het gaat om de veiligheid van een evenement is deskundigheid het meest cruciale aspect. Fast Guard Service is de nummer 1 op het gebied van evenementbeveiliging in het hele land, met elitemedewerkers die binnen elke nuance van het vak uitzonderlijke kennis bieden. Fast Guard is volledig gebonden, verzekerd en heeft alleen beproefde autoriteiten in dienst in hun niche en garandeert een uitstekende veiligheid, beveiliging en aanwezigheid bij elk evenement.

Concertbeveiliging

De aard van een concert, groot of klein, brengt veiligheidskwesties met zich mee die alleen effectief kunnen worden aangepakt door een deskundige strategische aanpak. Dergelijke locaties bieden het potentieel voor zeer onstabiele situaties, zoals gevechten, rellen, medische scenario’s en, zoals helaas de laatste tijd is aangetoond, een doelwit voor terrorisme. De omvang van een concert heeft geen invloed op de vraag of het meer of minder waarschijnlijk is dat een dergelijke aanval zal plaatsvinden, zoals blijkt uit de Britse Manchester Arena-bomaanslag op het Ariana Grande-concert in 2017 en de terreuraanslag op de intieme locatie van Le Bataclan in Parijs (Frankrijk) in 2015.

De bekwame concertdienst van Fast Guard zorgt voor de ultieme beveiliging van het evenement, van de kritische risicoanalyse tot de planning, de uitvoering, het concert zelf en de nasleep ervan. Het zeer ervaren team werkt nauw samen met evenementencoördinatoren om ervoor te zorgen dat elk aspect van de beveiliging aan bod komt, inclusief de beveiliging van de zaal, de beveiliging van de menigte, de toegang en de uitgang, het personeel aan de poort, de verkeerscontrole, de dekking van de eerste hulp, de de-escalatieprocedures, de planning van grote incidenten, en nog veel meer.

Meer informatie

Beveiligingsdiensten voor Eventueel personeel
Privé-evenementen die veel mensen samenbrengen, zijn een garantie voor ervaren personeel voor een onvergetelijk feest. Het personeel van Fast Guard en de bodedienst combineren de gemoedsrust van een gekwalificeerde beveiliging met de uitvoering van vele andere belangrijke taken die nodig zijn bij een dergelijk evenement.

Van een enkele geüniformeerde bewaker tot een complete dienst voor het personeel van het evenement, strategische planning en uitvoering bieden de oplossing die nodig is om de aanwezigen, ander personeel en de locatie zelf te beschermen – vooral als het evenement op een privéterrein wordt gehouden.

Evenementenbeveiliging  professionele evenementpersoneel bestaat uit poortbewakers, bedienden, deurpersoneel, begeleiders (als een evenement locaties, zoals een nachtclub naar een nachtclub verhuist), eerste hulp, CCTV-bewaking, noodhulp en nog veel meer.

Naast het feit dat Fast Guard tijdens het evenement zelf aanwezig is, voert hij voorafgaand aan de functie een grondige risicobeoordeling uit, waarbij hij adviseert over aspecten zoals de verhouding tussen personeel en gasten, strategische plaatsing en hoe de hoogste veiligheidsniveaus het best kunnen worden gehandhaafd zonder de sfeer te dempen.

Meer informatie

Beursbeveiligingsdiensten
Beurzen vertegenwoordigen veel veiligheidsuitdagingen die alleen effectief kunnen worden overwonnen door een zeer ervaren en professionele aanpak. Aspecten als een hoge mate van voetafdruk, meerdere toegangs- en uitgangpunten, constante voertuigbewegingen, de waarschijnlijkheid van hoogwaardige goederen ter plaatse en nog veel meer vormen een groot aantal situaties die, zonder een strategisch veiligheidsplan, tal van mogelijkheden bieden voor beveiligingsinbreuken.

Evenementenbeveiliging biedt een volledige service die alle aspecten van de beveiliging van de beurs omvat, van de opstelling tot het evenement zelf en gedurende de gehele storingsperiode. De procedure begint met een vitale planning, advies over het plaatsen van stands, toegangscontrole, toegang voor voertuigen, crowd control, diefstalpreventie, dekking van eerste hulp, reactie op grote incidenten, CCTV-monitoring en nog veel meer.

De veiligheid van de exposanten, hun goederen, de deelnemers, het personeel, de voertuigen en de locatie zelf vereist de grootst mogelijke deskundigheid, iets wat Fast Guard vertrouwt op een aantal van de grootste locaties in het land en de wereld.

Het succes van dergelijke evenementen is in hoge mate afhankelijk van het bieden van veiligheid op maat, wat strategische planning met een hooggekwalificeerde aanbieder essentieel maakt. Evenementenbeveiliging service is ongeëvenaard en werkt samen met de organisatoren om de veiligheid van alle betrokkenen en het gewenste gunstige resultaat van het evenement zelf te garanderen.


 Aanbevolen Partners

Kies het juiste alarmsysteem

Overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor.
Informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging.

De succesformule van SDS is een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.

SDS.CO

Oudegemsebaan 13 – 9200 Dendermonde

Phone: 0032 52 34 34 14

Web: www.stopdedief.be


Totaalpartner Camerabeveiliging

Beveiliging bij ons is opgebouwd uit verschillende peilers die steeds deel uitmaken van een totaalconcept, het sleutelwoord is hier “integratie”.
Graag zijn wij uw vertrouwenspartner in uw beveiligingsprojecten.   Onder de Trium Security Group vallen General SecurityIntersafe Electronics en Trium Security.
Samen vormen ze één van de belangrijkste spelers op vlak van beveiliging in de Benelux.

Trium

Herseltsesteenweg 72, B3200 Aarschot

Phone: +32(0)78/15.80.85

Web: www.trium.be